2010 m. liepos 14 d., trečiadienis

Vietoj įžangos


Kai mano sesė Kristina gamina virtuvės durys užsidaro ir niekam nevalia jos trukdyti. Gaminimas jai poilsis, tačiau salotų, sumuštinių ar kitų nesudėtingų patiekalų gaminimas jai nė motais. Įdomiausia gaminti sudėtingus pyragus, troškinius ir kt. Bet smagiausia visada gaminti gamtoje, t.y. mūsų kaime - kepti daržoves ar mėsą ant grotelių, kai visi žalieji ingridientai yra katik nuskinti iš daržo ar sodo.

Šį tinklaraštį sukurti paskatino daugybė pagyrimų sesės patiekalams, o ir pati labai mėgstu kulinarinius bei konditerinius šedevriukus. Visi nuolat nori sužinoti patiekalų receptus, štai čia ir iškyla keblumai - gaminant patiekalus Kristina daug eksperimentuoja ir tobulina receptus. Todėl aš pasišoviau rašyti šį tinklaraštį, kad draugai ir giminaičiai galėtų sužinoti Kristinos virtuvės paslapčių paslaptėlių.

Pažadu nuolat zyzti ir prašyti vis naujų patiekalų iš mūsų šeimos mažojo Oliverio, o Kristina pasižada toliau eksperimentuoti virtuvėje.

Taigi pradedame nuo itališkų salotų, kurių receptą sužinojome iš savo draugo Orlando ir špinatų salotų, bei daugybės pyragų.

Nauji įrašai pasirodys jau tuoj tuoj.

Gražaus vakaro ir skanių akimirkų!