2011 m. vasario 19 d., šeštadienis

Storapadė pica


Pica pica pica! tai puikiausias patiekalas susirinkusiems alkaniems draugams, todėl anuomet (pernai žiemą) nutarėme pagaminti skanut skanutėlę picą su špinatais, kuriuos abi su sese labai mėgstame. Taigi Jūsų skandžiui siūlome storapadę pica:

Storapadė pica

Pagrindas:

1 pakelis varškės (naudoju 9% riebumo varškę)

1 kiaušinis (jei mažyčiai – geriau dėti 2)

1 a.š. sodos (nugesintos nedideliame kiekyje kefyro ar rūgpienio)

Žiubsnelis druskos

Miltų (kad tešla neliptų prie rankų, bet nebūtų kieta. Kiekio negaliu įvardinti – niekada nesvėriau...)

Varškę su kiaušiniais gerai išsukti, supilti kefyrą su soda ir druską, viską gerai išsukti ir pilti miltus. Maišydami net nesistenkite kad varškė būtų vientisa masė – varškės rutuliukai picai nekenkia J Picos paplotį reikia iškočioti gana plonai, bet kraštelius palikti kiek storesnius – kad įdaras nepabėgtų. Vidurį ištepti pomidorų padažu (jei kam patinka – galima sumaišyti pomidorų padažą su majonezu)

Įdarą galima improvizuoti pagal šaldytuve turimus produktus.

Nuotraukose pica su pievagrybiais, rūkyta dešryte, įvairiomis prieskoninėmis žolelėmis, daugybe sūrio ir špinatais.


Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą