2011 m. gegužės 18 d., trečiadienis

Blyniukai yra priešas


Gavę daugybę pageidavimų ir pasipiktinimų, kad nededame receptų į internetą abi su sese susizgribome ir greitai įkeliame blyniukų-priešų receptą. Šie blyniukai yra klastingi, nes kai suvalgai vieną, nori antro, o tada trečio ir ketvirto ir...

Ko gi prireiks blyniukams:

1 stiklinė pasukų

2 kiaušiniai

Pakeliukas vanilinio cukraus

6-7 šaukštai cukraus

1 a.š. kepimo miltelių

0,5 a.š. sodos

1 stiklinė miltų

Žiubsnelis druskos

2 šaukštai lydyto sviesto

Pasukas sumaišyti su kiaušiniais, cukrumi ir vaniliniu cukrumi ir tirpintu sviestu.

Persijoti miltus per sietelį, sumaišyti su kepimo milteliais, soda bei druska. Į miltus supilti kiaušinių ir pasukų masę ir viska išmaišyti, kad neliktų miltų gumuliukų (nepermaišykit! Kai tik dings sausų miltų rutuliukai – nebemaišykit :) palikite tešlą bent 20 min. Pastovėti ir tada jau imkitės kepimo.

(Kristinos komentaras:"Kepti kaip įprastus blyniukus, arba kaip Judita sako – kepti su aliejum iš abiejų pusių" ).

Dažniausiai blyniukus valgome su ananasais, bet tinka ir uogienės, medus ir visa kita, kas tinka prie blynų.

Skanių pusryčių!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą